Workshop SATI DMP

CÂND

UNDE

În cadrul workshopului SATI DMP din cadrul conferinței Importanța datelor în ecosistemul publicității online, vei afla mai multe despre bune practici și exemple de succes în utilizarea unui DMP comun în alianțe de publisheri locali și posibilități de monetizare a datelor prin intermediul recomandărilor de conținut și a modelelor tip paywall.

Printre speakerii deja confirmați se numără:

  • Pieter Jadoul - Business Strategy and Development Director @Pebble Media(Belgia)

  • David Gosen - Chief Commercial Officer @Cxense

  • Nils Ove Riise - Customer Success Manager EMEA @Cxense, expert în programmatic trading. 

Vă invităm să vă înregistrați completând formularul de mai jos. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

INREGISTRARE

Notă de informare

BRAT prelucrează datele furnizate de dvs. prin formularul de înregistrare, conform prevederilor GDPR, exclusiv în scopul asigurării accesului dvs. la eveniment și a bunei desfășurări a acestuia. Dacă doriți să ne permiteți să vă contactăm și pentru a vă trimite comunicări de marketing sau orice informări comerciale privind produsele sau serviciile oferite de BRAT, vă rugăm să ne furnizați consimțământul dvs., prin marcarea opțiunii DA în formularul de mai sus. Vă puteți dezabona oricând, ulterior, de la newsletter-ele BRAT, folosind opțiunea de la finalul fiecărui e-mail conținând comunicări comerciale.

Aici regăsiți detalii privind politica noastră de confidențialitate.

BRAT-Biroul Roman de Audit Trasmedi
  • BIROUL ROMAN DE AUDIT TRANSMEDIA
  • Black LinkedIn Icon
Copyright © 2019
Biroul Roman de Audit Transmedia
Toate drepturile rezervate